Megalakult a Vajdasági Fiatal Vállalkozók Egyesülete

2018. január 25-én hivatalosan is megkezdte működését a tavaly novemberben megalakult Vajdasági Fiatal Vállalkozók Egyesület (VFV), melyet Gordos Károly, az adai Zupcanik vállalat tulajdonosa, Tamás Zoltán, a szabadkai Goodwill Pharma birtokosa, és Méhes Béla, a bácskossuthfalvi Sila tulajdonosa alapítottak. A Bácskossuthfalván bejegyzett szervezet, amely szeretné összefogni a Vajdaságban üzletelő fiatal vállalkozókat, jelenleg kilenc elnökségi tagot számlál.

Az egyesület lehetőséget nyújt a kapcsolatépítésre, az együttműködésre, a problémák közös megoldására és a szakmai továbbképzésre. A 40 év alatti válallkozók „Rendes tagnak”, a 40 évet már betöltött vállalkozók pedig „Támogatói tagnak” jelentkezhetnek.

Városi szerveztet már alakult, Újvidéken, Temerinben, Óbecsén, Adán, Zentán, Kanizsán, Szabadkán, Topolyán. Valamint három klaszter is megkezte működését, amely a fémes vállalkozásokat, a mezőgazdászokat
illetve a turizmus területén tevékenykedőket tömöríti.

Havonta különböző tematikus találkozókat, előadásokat, konferenciákat szervezünk Vajdaság egész területén, melyek a tagság számára ingyenesek.